A nyolcvanas évek elején egy mellékfoglalkozású iparral kezdődött cégünk pályafutása, ami pár év múlva főállásúvá nőtte ki magát, hála az akkor meglévő építési kedvnek.

Megrendeléseink döntő hányadát a lakossági lakásépítéseknél készítendő épületlakatos szerkezetek tették ki. Technológiánk az akkori igényeknek megfelelő, egy- két külföldről behozott ötlettel feljavított un. típusszerkezetek kivitelezésére volt alkalmas.

A rendszerváltás idején támogatott társas vállalkozási formákat kihasználva megalapítottuk a családi vállalkozásunkat, a De-Ni Bt.-t. Kapacitásunkat egyre inkább az un. közületi megrendelők kötötték le, Fejlődésünket mutatta, hogy új műhelyépületben folytattuk a termelést, és a technológiát is fejlesztettük.

1994-ben hosszútávú megfontolásból úgy döntöttünk, hogy a társaságot Kft.-vé alakítjuk. Fő tevékenységi körünk továbbra is a fémszerkezetek gyártása, amely szolgáltató jellegű, egyedi igények kielégítésére szakosodott. Fővállalkozásban más járulékos szakipari munkák komplex kivitelezését is vállaljuk.

Jelszavunk: Mutasd a munkád és megmondom ki vagy.

Kérjük tekintsék meg referenciuáinkat, írjanak nekünk a email címünkre. Weblapunk folyamatosan frissítésre kerül, érdemes sűrűn látogatni.

Az elkövetkezendő időre, fő célkitűzéseink, hogy eddigi szinvonalunkat tovább emeljük, teljesebb körű szolgáltatást adjunk. Partnereink és megrendelőink körét szeretnénk erőteljesen növelni ezért a jövőben is a minőség lehet az egyedüli célunk minden kezünkből kiadott munkánk esetében.

Cégünk ISO minősítési folyamata 2005. augusztus hónapban sikeresen befejeződött.

TÜV Minősítés

Bemutatkozás Referenciák Névjegyünk E-mail